Trapphusrenovering i Sörmland

Entrén är det första som besökare och boende möter när de anländer till fastigheten. Därför är det viktigt att skapa ett gott första intryck med en trivsam och vacker trappuppgång. Vår omtyckta och lojala byggfirma är tillgänglig för att hjälpa dig med renoveringsarbetet.

Renovera & Måla Trapphus

– Vi målar om trapphus och entréer samt utför renovering.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Lagning & byte av fönster & dörrar.

Golvslipning- & Polering

– Polering & slipning av marmor samt stengolv i trapphus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Sörmland? Kontakta oss redan idag så skickar vi en fri offert för just ditt trapphus.

  Stora och små renoveringsarbeten

  Vår kunniga och certifierade byggfirma utför alla typer av arbeten relaterade till trappuppgången, entrén och innergården. Vid större renoveringsarbeten erbjuder vi total entreprenad i egen regi där vi ansvarar för hela byggprocessen vi har ett brett kontaktnät och kan hjälpa dig med alla tjänster som har med trapphusrenoveringar att göra från val av rätt väggfärg, detaljer, belysning, montering av nya fönster och liknande. Börja med att berätta för oss om dina önskemål så återkommer vi snabbt med ett unikt lösningsförslag som skräddarsys just för dig.

  Nyrenoverade trapphus i Sörmland

  En renovering kan bidra till att slitaget på exempel trappuppgången och entrén minskar eftersom att de boende i huset oftast blir mer försiktiga när de allmänna ytorna är nyrenoverade jämfört med när de är illa medfarna. Därmed har en nyrenoverad trappuppgång en längre livslängd. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din trapphusrenovering. Vi jobbar över hela Sörmland, inklusive Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm.

  Få ett fritt kostnadsförslag idag

  Vi är stolta över förtroendet vi har fått från bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsbolag och fastighetsägare genom åren. Vi är redo att hjälpa dig och din förening att skapa säkra och vackra allmänna ytor.

  Vad innebär en trapphusrenovering?

  Ett renoveringsarbete av trapphuset kan innebära många olika saker, till exempel underhållsarbeten, reparationer, byta ut befintliga material, estetiska förbättringar bland annat i form av ny väggfärg och mycket annat. Typiska tjänster som vi erbjuder inom trapphusrenoveringar omfattar:

  • Renovera & byta fönster
  • Byta säkerhetsdörr
  • Golvslipning
  • Måleri & tapetsering
  • Belysning
  • Laga trappsteg
  • Brandskyddsåtgärder
  • Dekoration & inredning

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här