Trapphusrenovering i Uppland

Börjar föreningens entré eller trapphus lite slitna ut? Vår skickliga byggfirma är tillgänglig för både stora och små trapphusrenoveringar runtom i Uppland.

Renovering Trapphus & Entré

– Vi skapar trivsamma & inbjudande trapphus.

Dörr- & Fönsterrenovering

– Vi lagar & byter ut fönster & säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Vi använder oss av moderna & säkra sliptekniker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera Trapphus i Uppland Börja med att boka en kostnadsfri konsultation med våra experter. Självklart får du alltid en gratis offert för trapphusrenoveringen!

  Upplands bästa renoveringsfirma

  Söker du ett byggföretag som prioriterar punktlighet, noggrannhet och säkerhet? Då har det kommit rätt. Vårt verksamhetsområde täcker in Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby och Skutskär.

  Ta hjälp av en trapphusexpert

  En trapphusrenovering kan handla om en liten lagning av ett trappsteg såväl som en komplex totalrenovering. Låt våra hjälpsamma och skickliga projektledare ta fram ett unikt lösningsförslag för ditt trapphus.

  Vad behöver föreningen hjälp med?

  Vi utför renoveringsarbeten på alla typer av byggnader, främst flerfamiljshus, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Vi anlitas av privatpersoner såväl som fastighetsägare, föreningar och företag. Hos oss kan ni bland annat få hjälp med:

  • Slipa & polera golv
  • Måleri, inklusive dekorationsmålning
  • Renovera fönster & dörrar
  • Installera säkerhetsdörr
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Ventilation & akustik
  • Brandskyddsåtgärder
  • Belysning
  • Inredning & dekoration

  Renovera trapphuset smidigt med oss som totalentreprenör

  Vi är ett auktoriserat byggföretag med många års erfarenhet av stora och små trapphusrenoveringar. Vi är redo att hjälpa dig att renovera din entré, innergård och trapphus enligt dina önskemål. Om din trapphusrenovering är omfattande kan det vara bra att anlita oss på totalentreprenad. Vi har jobbat inom byggbranschen i många år och vi kan ombesörja ett stort antal olika områden, till exempel elektricitet, ventilation, plattsättning, snickeri, måleri, VVS och allt annat du kan tänkas behöva för att få ett vackert trapphus. Vi är en kundnära byggentreprenör du kan lita på.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här