Trapphusrenovering i Småland

Vår byggfirma är proffs på måleri, snickeri och andra tjänster inom trapphusrenovering. Vi skapar inbjudande och säkra entréer och trapphus åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Småland.

Renovera & Måla Trapphus

– Vi målar om och fräschar upp entré & trapphus.

Installera Dörrar & Renovera Fönster

– Vi renoverar och installerar nya fönster & dörrar.

Slipning- & Polering av Golv

– Vi reparerar och slipar marmor & stengolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i OMRÅDE? Vår byggfirma kan snabbt och enkelt hjälpa dig att måla, laga och renovera olika delar av entrén. En väl genomförd renovering kan dessutom öka fastighetsvärdet.

  Din lokala totalentreprenör i Småland

  Vi är en kundnära byggfirma som arbetar lokalt i Småland bland annat i Jönköping, Växjö, Kalmar, Västervik, Värnamo, Oskarshamn, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro, Älmhult, Eksjö, Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred och Sävsjö.

  Vi hjälper dig att skapa ett tryggt & trevligt trapphus

  Vår auktoriserade och skickliga byggfirma har den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa trivsamma och trygga miljöer. Eftersom trapphuset är en viktig del av fastighetens brandskydd lägger vi stort fokus på att se till att det finns nödvändiga brandskyddsåtgärder. Ta gärna hjälp av våra trevliga och lösningsorienterade projektledare som ser till att du får den bästa lösningen. Hör av dig för en gratis offert!

  När är det dags att renovera trapphuset?

  Det är svårt att säga exakt när det är dags att kontakta oss för en trapphusrenovering. Det beror helt enkelt på fastighetens befintliga skick och kundens önskemål. Det finns dock några tydliga tecken på att det börjar bli dags att rusta upp entrén och trapphuset med till exempel flagnad färg på väggarna, trasiga trappsteg, slitet golv, dålig lukt, dåligt isolerade fönster, skadat tak, fläckar som inte går att ta bort samt om trapphuset saknar brandskyddsutrustning och annat som krävs för att det ska vara säkert för de boende.

  Brett tjänsteutbud för trapphus & entré

  Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande tjänsteutbud som bland annat innefattar:

  • Trapphusmålning
  • Brandskyddsåtgärder
  • Säkerhetslösningar
  • Renovera innergård
  • Polera stengolv
  • Renovera fönster
  • Installera säkerhetsdörr
  • Laga trasiga trappsteg
  • Belysning
  • Ventilation
  • Akustik

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här