Fönsterrenovering i Stockholm

Letar du efter en expert på fönsterrenoveringar som kan hjälpa dig med ett projekt i Stockholmstrakten? Då är vi rätt företag att kontakta. Vi har många års erfarenhet av fönsterrenoveringar åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Oavsett om du har en modern fastighet eller ett vackert, gammalt bostadshus genomför vi fönsterrenoveringar med rätt touch för sammanhanget. Vad kostar en fönsterrenovering i Stockholm? Kontakta oss så återkopplar vi med en offert inom 48 timmar.

Fönsterrenovering

Under våra år i branschen har vi utvecklat en mycket god förmåga att renovera fönster med känsla för fastigheten! 

Fönstermålning

Flera års erfarenhet av fönstermålning in- och utvändigt åt företag, fastighetsägare & BRF:er

Fönsterbyten

Om era fönster är bortom räddning så kan vi givetvis hjälpa er byta ut till nya modeller som passar huset!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Fönsterrenovering i Stockholm? Vi utför bl.a. renovering, byten och målning av fönster!

  Fönsterrenoveringar av hög kvalitet från start till mål

  Som entreprenör inom fönsterrenoveringar har vi jobbat med fönster i alla slags fastigheter: moderna såväl som gamla. Under våra år i branschen har vi utvecklat en mycket god förmåga att renovera fönster med känsla för fastigheten. Gamla fönster har en viss patina och den vill man förstås bibehålla även om man vill ha förnyelse.

  Här följer ett urval av tjänsterna vi utför inom fönsterrenoveringar:

  • Målning in- och utvändigt
  • Rengöring av kitt och färg
  • Grundmålning
  • Fönsterbyten

  Fönsterrenoveringar i hela Stockholmsregionen

  Vi har genomfört lyckade fönsterrenoveringar åt BRF:er, fastighetsägare, företag och fastighetsutvecklare i hela Stockholmstrakten. Det inkluderar orter som Solna, Huddinge, Botkyrka och Täby. Vill du veta vad våra tidigare kunder sagt om oss? Du får gärna ta del av referenser mot förfrågan.

  Vi renoverar fönster i alla slags fastigheter:

  • Lägenheter
  • Flerbostadshus
  • Industrilokaler
  • Kontor
  • Villor

  Vad kostar en fönsterrenovering i Stockholm?

  Om du kontaktar oss får du inom 48 timmar en uppskattning för vad en fönsterrenovering skulle kosta. Vi väntar dock gärna med att ge dig ett fast pris tills dess att vi tittat på dina fönster. Vi gör gärna ett hembesök för att undersöka förutsättningarna, helt utan kostnad. Därefter får du en offert med det exakta priset, och det är det priset du betalar när jobbet är klart. Inga dolda kostnader eller andra avgifter tillkommer.

  Renovera dina fönster i hemmet billigare med ROT-avdraget

  Du kan utnyttja skattereduktionen som är känd som ROT-avdraget om du vill att vi ska renovera fönster på din privatägda bostad. ROT-avdraget dras av på arbetskostnaden för en hushållsnära tjänst och kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år. Totalt kan du spara upp till en tredjedel av totalkostnaden. Vi brukar rekommendera våra potentiella kunder att de hör av sig till Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi till med pappersarbetet.

  Frågor eller funderingar? Vi väntar på ditt samtal

  Om din fastighet behöver en fönsterrenovering är det inget att vänta på. Ju snabbare det blir gjort, desto bättre blir priset. Oavsett om du vet exakt vad du vill ha eller är osäker på detaljerna så står vi redo att hjälpa till. Som vi nämnde tidigare återkopplar vi så snart vi kan med ett kostnadsförslag. Och kom ihåg att du inte förbinder dig till något när du får en offert av oss. Du tar ställning till vårt förslag i lugn och ro, om du ger uppdraget till oss så påbörjar vi arbetet så snart det passar bäst. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi kontaktade företaget för en totalrenovering av vårt trapphus till föreningen i Sundbyberg. Mycket trevliga, hjälpsamma och proffsiga. De var enkla att kommunicera med och åtgärdade alla småproblem som uppkom under renoveringen utan problem! Jättenöjda!

   BRF, Sundbyberg

   Vi anlitade dessa för att slipa och polera vårt marmorgolv till vårt 5-plans hyreshus i Vasastan. Rimlig prislapp och tydlig offert vilket vi uppskattade. Vi är jätte nöjda med golvslipningen och kände att det var proffsigt bemötande från första kontakten! Rekommenderas!

   Fastighetsägare, Vasastan

   Vår BRF behövde hjälp med en renovering av 20+ fönster i vårt trapphus i Hjorthagen. Hög kunskap och service genom hela projektet! Vi kommer anlita detta företag igen om det finns behov av fastighetsskötsel. Riktigt bra resultat! Rekommenderar!

   Styrelsen, Hjorthagen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

   Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

   Govlslipning Kontor. Norrmalm

   Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

   Fastighetsservice BRF. Östermalm

   Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här