Trapphusmålning i Stockholm

Har du ett trapphus i Stockholmstrakten som är i behov av en ommålning? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är ett väletablerat företag i bygg- och renoveringsbranschen som kan se tillbaka på många lyckade kundprojekt. Oss kan du anlita för trapphusmålningar i hela Stor-Stockholm inkluderat orter som Täby, Haninge, Bromma och Lidingö. Om du kontaktar oss med en förfrågan återkopplar vi med en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Måla Trapphus

Har du ett trapphus i Stockholmstrakten som är i behov av en ommålning? 

Fönsterrenovering

Många års erfarenhet av fönsterrenoveringar åt företag, fastighetsägare & BRF:er

Golvslipning

Skiffer, marmor, kalksten och granit är bara några av stengolven som vi är experter på

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att Måla om ert Trapphus i Stockholm? Vi utför trapphusmålning till BRF:er, fastighetsägare och fastighetsägare!

  Ge dina besökare ett bra första intryck

  Entrén och trapphuset är det första och sista en besökare ser i en fastighet. Det spelar stor roll om du driver ett företag, men också om du till exempel har en bostadsrätt som du vill sälja. Då ska vi inte glömma att ett fräscht trapphus är viktigt för trivseln. Vad ingår i en trapphusrenovering? Det varierar så klart, men vi tänker oss att trapphuset är allt från entrén upp till vinden.

  Professionell trapphusmålning ger bra resultat varje gång

  Våra duktiga målare och hantverkare har alla flera års erfarenhet. Det har gett oss kunskaper i att veta vilken typ av färg som passar för vilken typ av underlag. Rätt färg ger ett beständigt resultat som kräver lite underhåll och ger en lyster som skapar en känsla av lyx.

  Vi målar trapphus åt alla slags kunder i alla typer av fastigheter

  Vi har under våra många år i branschen målat trapphus framför allt åt bostadsrättsföreningar och i flerbostadshus men också i hyresfastigheter, kontorsfastigheter, kommersiella fastigheter, industrianläggningar och mycket annat. Till våra tidigare kunder räknar vi med andra ord fastighetsägare, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Vill du ta del av omdömen från våra tidigare kunder innan du bestämmer dig? Fråga oss bara om referenser.

  Kostnadseffektiv trapphusmålning

  När du anlitar oss får du hjälp av ett företag med stor rutin på hur man snabbt och effektivt genomdriver olika renoveringsprojekt. Våra projektledare samordnar alla yrkesgrupper så som målare, snickare, stenspecialister och mycket annat och säkerställer att rätt personal alltid finns på plats. Projekten flyter på effektivt utan avbrott. Varför vänta längre än nödvändigt på ett färdigt slutresultat?

  Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusmålning?

  Ja, om du är en privat beställare och om du vill att vi ska måla om trapphuset i en bostad du själv äger och bor i. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år och gäller för arbetskostnaden. Om du uppfyller villkoren kan du som mest dra av upp till en tredjedel av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du hör av dig till Skatteverket för att kontrollera att du är berättigad till avdraget. Är du det så hjälper vi dig mer än gärna med pappersarbetet.

  Frågor eller funderingar om trapphusmålning?

  Vill du veta vad det skulle kosta att måla om ditt trapphus i Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi tar fram en skräddarsydd lösning åt dig och återkopplar inom kort med en offert som du får av oss utan kostnad eller krav på motprestation. Vi hjälper också gärna till med frågor om material och så vidare. Välkommen att höra av dig, vi väntar på ditt samtal!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi kontaktade företaget för en totalrenovering av vårt trapphus till föreningen i Sundbyberg. Mycket trevliga, hjälpsamma och proffsiga. De var enkla att kommunicera med och åtgärdade alla småproblem som uppkom under renoveringen utan problem! Jättenöjda!

   BRF, Sundbyberg

   Vi anlitade dessa för att slipa och polera vårt marmorgolv till vårt 5-plans hyreshus i Vasastan. Rimlig prislapp och tydlig offert vilket vi uppskattade. Vi är jätte nöjda med golvslipningen och kände att det var proffsigt bemötande från första kontakten! Rekommenderas!

   Fastighetsägare, Vasastan

   Vår BRF behövde hjälp med en renovering av 20+ fönster i vårt trapphus i Hjorthagen. Hög kunskap och service genom hela projektet! Vi kommer anlita detta företag igen om det finns behov av fastighetsskötsel. Riktigt bra resultat! Rekommenderar!

   Styrelsen, Hjorthagen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

   Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

   Govlslipning Kontor. Norrmalm

   Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

   Fastighetsservice BRF. Östermalm

   Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här