Golvslipning i Stockholm

Är du en fastighetsägare, företagare eller någon som representerar en bostadsrättsförening som letar efter en specialist på golvslipning? Då har du hittat rätt. Vi är ett Stockholmsbaserat renoveringsföretag som har golvslipning som expertområde. Skiffer, marmor, kalksten och granit är bara några av stengolven som vi är experter på. Om du planerar en trapphusrenovering är vi företaget du ska anlita. Kontakta oss så återkopplar vi med en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Slipa Stengolv

Vi slipar golv i sten med fingertoppskänsla som krävs för att bibehålla golvets karaktär!

Polera Golv

Vi polerar bland annat marmor, natursten, betong, granit, sandsten och skiffer-

Reparationer

Vi återställer och reparerar, förnyar och skapar en golvyta som ni kan vara stolta över!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Polering & Slipning av Stengolv i Stockholm Hör av dig till oss så pratar vi om ditt projekt och tar fram en offert - som du får kostnadsfritt!

  Allt inom golvslipning

  Stengolv är förstås den tåligaste typen av golv, men även de blir förr eller senare slitna och behöver en uppfräschning. Att slipa ett stengolv i god tid sparar kostnader på sikt och minskar städbehovet. Spelar ingen roll om det handlar om ett relativt nytt stengolv eller ett som är antikt. Vi tar oss an alla golv med samma fingertoppskänsla och bevarar golvets ursprungliga patina samtidigt som vi får det att kännas som nytt.

  Här följer några av tjänsterna vi erbjuder inom golvslipning:

  • Poleringar
  • Puts
  • Reparationer
  • Slipning
  • Ytbehandling

  Certifierade och utbildade hantverkare garanterar gott resultat

  All personal som ingår i vårt golvvårdsteam har lång yrkeserfarenhet och utbildning inom sina respektive specialistområden. Det gör att vi kan erbjuda heltäckande tjänster för alla typer av stengolv. Vi återställer och rustar upp, förnyar och skapar inomhusmiljöer som du trivs i. Av oss får du en heltäckande och anpassad lösning som funkar för just ditt golv.

  Golvslipning åt alla slags kunder i Stockholmstrakten

  Vi har erfarenhet av att jobba åt fastighetsägare– och företagskunder, BRF:er och fastighetsutvecklare. Om du har ett stengolv som behöver en ansiktslyftning så är du en potentiell kund. Under våra år i branschen har vi genomfört lyckade kundprojekt över hela Stockholmregionen så som Täby, Haninge, Bromma och på Lidingö. Vill du veta vad våra nöjda tidigare kunder sagt om oss innan du bestämmer dig? Du får gärna ta del av referenser, det är bara att fråga!

  Slipa golvet hemma billigare med ROT-avdraget

  Merparten av de golvuppdrag vi utför sker för bostadsrättsföreningars räkning. Om du är en privat beställare kan du kanske dra nytta av ROT-avdraget. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för tjänsterna vi utför med upp till en tredjedel. Det viktigaste villkoret du måste uppfylla för att kunna nyttja ROT-avdraget är att arbetet du vill att vi ska utföra är i ditt hem. Kontakta Skatteverket för mer information. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi gärna till med pappersarbetet.

  Hör av dig för att få ett gratis kostnadsförslag inom 48 timmar

  Har du frågor eller funderingar om stengolv? Är du en fastighetsägare eller representerar du ett företag eller en bostadsrättsförening? Alldeles oavsett är du välkommen att höra av dig till oss för att prata om ditt projekt. Vi hjälper dig oavsett vart i processen du befinner dig. Du kan alltid räkna med att få en kostnadsfri offert, inkluderat hembesök, utan att du förbinder dig till någonting. Vi levererar kvalitet för våra kunders bästa och du är välkommen att bli en av våra nöjda kunder du också.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi kontaktade företaget för en totalrenovering av vårt trapphus till föreningen i Sundbyberg. Mycket trevliga, hjälpsamma och proffsiga. De var enkla att kommunicera med och åtgärdade alla småproblem som uppkom under renoveringen utan problem! Jättenöjda!

   BRF, Sundbyberg

   Vi anlitade dessa för att slipa och polera vårt marmorgolv till vårt 5-plans hyreshus i Vasastan. Rimlig prislapp och tydlig offert vilket vi uppskattade. Vi är jätte nöjda med golvslipningen och kände att det var proffsigt bemötande från första kontakten! Rekommenderas!

   Fastighetsägare, Vasastan

   Vår BRF behövde hjälp med en renovering av 20+ fönster i vårt trapphus i Hjorthagen. Hög kunskap och service genom hela projektet! Vi kommer anlita detta företag igen om det finns behov av fastighetsskötsel. Riktigt bra resultat! Rekommenderar!

   Styrelsen, Hjorthagen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

   Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

   Govlslipning Kontor. Norrmalm

   Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

   Fastighetsservice BRF. Östermalm

   Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här