Trapphusrenovering i Östergötland

Vill du skapa en trevligare och mer inbjudande atmosfär för boende och besökare? Då bör du prioritera trapphuset och entrén. Kontakta oss så får du ett kostnadsfritt heltäckande lösningsförslag av kunniga trapphusexperter.

Renovera & Måla Trapphus

– Färgrådgivning, måleri & borttagning av gammal färg.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Renovering och montering av fönster samt installation av säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Slipning & polering av marmor- & stengolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Redo att Renovera Trapphuset i Östergötland? Vi börjar med en gratis konsultation där vi går igenom färgrådgivning, materialval och olika lösningsförslag. Välkommen!

  Din lokala totalentreprenör i Östergötland

  Vid större renoveringsarbeten är det smidigt att anlita oss på totalentreprenad. Tillsammans med vårt breda kontaktnät bestående av skickliga och certifierade hantverkare inom bland annat snickeri, måleri och belysning tar vi hand om ditt trapphus på bästa sätt. Vårt verksamhetsområde omfattar Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås.

  Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering av trapphuset

  Vi ser fram emot att återskapa och nyskapa ditt trapphus oavsett om det handlar om en liten renovering eller en nybyggnation. Vi utför uppdrag åt alla kundgrupper inklusive bostadsrättsföreningar, företag, privatkunder och fastighetsägare. Hos oss kan du räkna med noggrann punktlighet och utmärkt service från början till slut. 

  Vad behöver du hjälp med?

  Tveka inte att höra av dig till oss och berätta om dina behov och önskemål när det gäller de allmänna ytorna, exempelvis trapphuset, entrén och innergården. Vi hjälper dig med stora och små arbeten och erbjuder följande tjänster:

  • Innergårdsrenovering
  • Trapphusmålning & tapetsering
  • Golvslipning
  • Laga trappsteg
  • Fönsterrenovering
  • Installera säkerhetsdörr
  • El & belysning
  • Ventilation
  • Ljudisolering & akustik
  • Brandskyddsåtgärder

  Varför renovera trapphuset?

  Trapphuset är en del av fastigheten som sällan prioriteras när det gäller renoveringar  och underhållsarbeten. Det är synd eftersom entrén är det första som besökarna möter när de stiger in i byggnaden. Det är även en viktig faktor för att skapa trivsel och trygghet bland de boende i huset. Det finns även en viktig säkerhetssynpunkt när det gäller trapphusets renoveringar där du som fastighetsägare ansvarar för att se till så att trapphuset är säkert att använda samt har fullt brandskydd och fungerande ventilation. Ett renoveringsarbete kan även öka fastighetsvärdet.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här