Trapphusrenovering i Roslagen

Vår trygga och lojala byggfirma är ledande på trapphusrenoveringar i Roslagen. Vi har kompetensen som krävs för att genomföra alltifrån färgsättningen och mindre lagningar till installering av säkerhetsdörrar och nya fönster.

Renovera Trapphus & Ny Belysning

– Tryggt & trevligt trapphus med bra belysning

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Energieffektiva fönster & säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Fina stengolv med slipning & polering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Roslagen? Hör av dig till oss för ett fritt kostnadsförslag, konsultation eller färgrådgivning. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Låt oss fräscha upp ditt trapphus

  Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort antal högkvalitativa och professionella tjänster inom trapphusrenovering till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsbolag i hela Roslagen. Få hjälp med följande:

  • Måla om eller tapetsera trapphus
  • Dörr- och fönsterrenovering
  • Byta säkerhetsdörr
  • Golvslipning
  • Innergårdsrenovering
  • Laga trappsteg
  • Ventilation
  • Akustik
  • Belysning
  • Brandskyddsåtgärder

  Roslagens bästa byggföretag

  Vi är ett team av skickliga målare och hantverkare som är dedikerade att skapa säkra, inbjudande och vackra trapphus och entréer. Vi har stor områdeskunskap och jobbar i hela Roslagen bland annat i Norrtälje, Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk.

  Fri konsultation & en gratis offert

  Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av trapphuset.

  Totalentreprenör som gör ditt trapphus till något extra

  Vårt utbildade och lösningsorienterade team står redo att hjälpa dig att skapa en välkomnande miljö för besökare och boende. Vi utför alla renoveringsarbeten med största noggrannhet och med ett högt säkerhetstänk. Vi kan även ta oss an större trapphusrenoveringar och erbjuda totalentreprenad i egen regi. Tillsammans med vårt breda kontaktnät har vår byggfirma verktygen och kunskapen för att ta sig an även de mest komplexa uppdragen på ett effektivt tillvägagångssätt. När du anlitar oss lämnas inget åt slumpen utan vi ser till att du som kund alltid blir nöjd. Vi förvandlar ditt trapphus till något extra!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här