Trapphusrenovering i Örebro & Närke

Behöver du en säkerhetsdörr i entrén, ventilation i trapphuset eller vill du måla om innergården? Boka en kostnadsfri rådgivning med vår hjälpsamma och kompetenta byggfirma så vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt trapphus.

Målning av Trapphus

– Nybyggnation, underhållsarbete & renovering av trapphus.

Fönster- & Dörrenovering

– Installation & renovering av fönster & säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Slipning & polering av olika sorters golv så som sten samt marmor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Örebro & Närke? Boka ett personligt möte med våra duktiga projektledare och begär ett gratis kostnadsförslag.

  Säkra trapphusrenoveringar i Närke

  Vi prioriterar alltid säkerheten oavsett om det handlar om en omfattande nybyggnation, lagning av trappsteg, fönsterbyte eller dekorationsmålning i entrén. Våra drivna och lojala hantverkare är redo att hjälpa bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare att fräscha upp trappuppgångarna och andra allmänna ytor. Vi jobbar i hela Närke, bland annat i Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt.

  Öka trivseln – få en gratis offert

  Ett renoverat trapphus skapar en trygghet hos de boende samt ökar fastighetsvärdet. Därför bör du som fastighetsägare se till att prioritera trapphusrenoveringen.

  Tjänster för trapphuset

  Vi är experter på att ta fram säkra och hållbara lösningar till entréer och trapphus. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar:

  • Brandskyddsåtgärder
  • Byta säkerhetsdörr
  • Slipa golv
  • Måleri & tapetsering
  • Installera nya fönster
  • Belysning
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Ventilation
  • Akustik

  Unika lösningsförslag för alla fastighetstyper

  Vi har den erfarenhet, utbildning och verktyg som krävs för att utföra alla typer av renoveringsarbeten i trapphus. En trapphusrenovering kan se ut på många olika sätt beroende på fastighetens skick och kundens önskemål. Därför tar vi alltid fram kundanpassade lösningar och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Vi har under våra många år i branschen utfört en rad olika renoveringsarbeten på olika fastighetstyper, främst bostadsrättsföreningar, hyreshus, kontorsbyggnader, kommunala byggnader, flerfamiljshus och villor. Vi ser fram emot att skräddarsy ett lösningsförslag just för din fastighet!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här