Trapphusrenovering i Dalarna

Är du som fastighetsägare på jakt efter en kunnig och auktoriserad byggfirma i Dalarna? Vi är experter på trapphus och entréer och hjälper dig gärna med renoveringen.

Måla & Renovera Trapphuset

 – Vi är experter på trapphusmålningar & renovering.

Dörr- & Fönsterrenovering

– Vi renoverar och installerar nya fönster & säkerhetsdörrar.

Golvslipning & Underhållsarbete

– Vi slipar & polerar golven så att de får nytt liv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Dalarna? Vår byggfirma kan snabbt och enkelt hjälpa dig att måla, laga och renovera olika delar av entrén. En väl genomförd renovering kan dessutom öka fastighetsvärdet.

  Din lokala byggmästare i Dalarna

  Vi har mångårig erfarenhet av totalentreprenad såväl som mindre lagningar. Vi är verksamma runt om i Dalarna, bland annat i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen.

  Skapa den entré du drömmer om

  Vi brinner för att förverkliga våra kunders önskemål och drömmar. Vi skapar trivsamma och vackra entréer i alla typer av fastigheter. Ett projekt börjar med ett personligt möte där vi kan diskutera just dina förväntningar och önskemål. Vi tar fram ett lösningsförslag som skräddarsys helt utifrån dina behov. Boka mötet redan idag och be oss om ett kostnadsfritt prisförslag!

  Våra tjänster inom trapphusrenovering

  Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för kan du räkna med noggrannhet och punktlighet från början till slut. Hos oss kan du få hjälp med:

  • Fönsterrenovering
  • Installera säkerhetsdörr
  • Laga trappsteg
  • Slipa & polera golv
  • Måleri & tapetsering
  • Belysning
  • Ventilation
  • Akustik
  • Dekoration
  • Brandskyddsåtgärder

  När är det dags att renovera trapphuset?

  Alla trapphus och entréer kräver regelbundet underhåll för att behålla sitt vackra utseende samt för att vara brandsäkert och trivsamt.  När trapphuset behöver renoveras beror på fastighetens skick, användning och ålder. Det är dags att renovera är till exempel om trappstegen är trasiga, färgen på väggarna har börjat flagna, fuktskador eller unken lukt, det drar kallt från fönstren och det saknas fungerande brandskyddsutrustning. Vi hjälper till att åtgärda det som behövs i just ditt trapphus.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här