Trapphusrenovering i Skåne

Vi är en av Skånes mest erfarna helhetsleverantörer av trapphusrenoveringar och liknande arbeten. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner att rusta upp allmänna ytor såsom trapphuset, entrén och innergården.

Renovera & Måla Trapphus

– Renovering, ombyggnad, underhåll & nybyggnation.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Vi renoverar och installerar dörrar och fönster, inklusive säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Vi slipar och polerar olika sorters golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Trapphus i Skåne Vi kommer gärna ut på ett platsbesök för att inspektera det befintliga trapphusets behov. Självklart skickar vi ett kostnadsfritt prisförslag för renoveringsarbetet.

  Vad innebär en trapphusrenovering?

  När vi renoverar trapphus kan det ske på många olika sätt beroende på trapphusets befintliga skick och kundens önskemål . Vi genomför reparationer och underhållsarbeten samt genomför estetiska förbättringar. Tjänster inom trapphusrenovering inkluderar till exempel:

  • Måleri
  • Belysning
  • Ventilation
  • Akustik
  • Golvslipning
  • Renovera fönster
  • Montera säkerhetsdörr
  • Uppdatera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Brandskyddsåtgärder

  Vi bygger vackra trapphus i Skåne

  Vi har varit verksamma i Skåne i många år och utfört lyckade projekt i bland annat Malmö, Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge. Vi bevarar, återskapar och nyskapar vackra trapphus enligt kundens önskemål.

  Få en kostnadsfri offert & expertrådgivning

  Om ditt trapphus börjar bli slitet med trasiga trappsteg, dålig ventilation, svag färg och annat slitage är det dags att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra trevliga och kunniga trapphusexperter.

  Varför anlita oss för ditt trapphus?

  Vi är en av de ledande byggfirmorna när det gäller renovering av trapphus och entréer i Skåne . Vi har hjälpt många nöjda bostadsrättsföreningar, kommuner, företag, fastighetsägare och privatpersoner att förvandla slitna trapphus och skapa välkomnande och säkra allmänna ytor. Vi har ett stort kontaktnät med skickliga målare, snickare, dekorationsmålare, elektriker och plattsättare som ser till att du får det trapphus som du drömmer om. Du kan räkna med ett professionellt och gott bemötande samt högt säkerhetstänk från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här