Trapphusrenovering i Västmanland

Behöver föreningen renovera trapphuset eller entrén? Vårt byggföretag är experter på måleri och renoveringsarbeten. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner, kommuner och företag att skapa trygga och inbjudande trapphus.

Renovera & Måla Trapphus

– Vi fräschar upp & målar om trapphuset.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Vi renoverar och installerar dörrar och fönster, inklusive säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Vi slipar golv & installerar fönster.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Västmanland? Börja med att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra trevliga och serviceorienterade projektledare. Hör av dig så sätter vi igång!

  Välkomna boende och besökare med ett trivsamt trapphus

  En vacker trappuppgång och en inbjudande entré uppskattas av många, inte minst de som bor i fastigheten. Du som fastighetsägare eller representant för föreningen har ett ansvar att se till att trapphuset är en trivsam plats. Med ny färg på väggarna, nya fönster och dörrar och andra typer av lagningar skapas en välkomnande och söker miljö. Dessutom kan en trapphusrenovering bidra till ett ökat fastighetsvärde och bör därför ses som en viktig och prioriterad investering.

  En liten lagning eller totalentreprenad?

  Trapphusrenoveringar ser ut på väldigt många olika sätt. Ibland behövs det bara en liten uppfräschning med mindre lagningar och ny färg på väggarna. Andra gånger krävs de mer omfattande renoveringsarbeten och då rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör. Du kan även anlita oss för nybyggnation.

  Tjänster för alla fastighetstyper

  Vi är ett erfaret byggföretag som tar fram kundanpassade lösningar för alla sorters fastigheter, främst flerfamiljshus, bostadsrättsföreningar och hyreshus men även kommersiella byggnader och villor. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar bland annat:

  • Måleri & snickeri
  • Fönsterrenovering
  • Installera säkerhetsdörr
  • Golvslipning
  • Belysning
  • Uppdatering av golv och trappsteg
  • Renovera innergård
  • Brandskyddsåtgärder
  • Ventilation
  • Akustik

  Auktoriserad & erfaren byggentreprenör i Västmanland

  Inget uppdrag är för stort eller för litet för vår rutinerade byggfirma i Västmanland. Under åren har vi utfört ett stort antal lyckade renoveringsarbeten i bland annat Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här