Trapphusrenovering i Stockholm

Går du i tankarna att fräscha upp trapphuset och innergården? Hör av dig till vår välrenommerade byggfirma för ett heltäckande lösningsförslag och en fri offert för din trapphusrenovering.

Renovera & Måla Trapphus

– Vi målar om trapphus och entréer samt utför renovering.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Vi renoverar och installerar dörrar och fönster, inklusive säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Vi slipar och polerar olika sorters golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Stockholm? Vår byggfirma kan snabbt och enkelt hjälpa dig att måla, laga och renovera olika delar av entrén. En väl genomförd renovering kan dessutom öka fastighetsvärdet.

  Noggranna renoveringar i Stockholm

  Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och ser fram emot att hjälpa dig med just din trapphusrenovering. Under åren har vi bland annat utfört ett stort antal lyckade uppdrag i följande områden: Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten.

  Anlita oss för allt som har med trapphuset att göra

  Vi renoverar trapphus åt alla, inklusive bostadsrättsföreningar, privatkunder, företagskunder, kommuner och fastighetsägare. Vi kan hjälpa till med det mesta som har med trapphuset att göra, bland annat:

  • Golvslipning
  • Målning & tapetsering
  • Renovera fönster
  • Installera säkerhetsdörr
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Ventilation
  • Akustik & ljudisolering
  • Brandskyddsåtgärder
  • Belysning

  Varför renovera trapphuset?

  Det finns många anledningar till att renovera trapphuset. Först och främst har du som fastighetsägare ett ansvar att se till att trapphuset och entrén är trivsamma och välkomnande. Trapphuset är det första som möter gäster och boende när de anländer till byggnaden.

  Få ett gratis kostnadsförslag idag

  Funderar du på hur mycket det kostar att renovera trapphus? Hör av dig till oss och få svar på din fråga. Vi skickar snabbt ett kundanpassat lösningsförslag samt en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här