Kontakta oss för Renovering av Trapphus i Stockholm

Ska ni renovera ert trapphus? När du anlitar oss kan du räkna med att få en skräddarsydd lösning som stärker intrycket av din trappuppgång. Vi är lyhörda för våra kunders krav samtidigt som vi har en välutvecklad känsla för vilka material och arbetsmetoder som fungerar för olika sammanhang. Detta gäller oavsett om det handlar om en gammal eller ny trappuppgång. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Målning av Trapphus

Våra duktiga målare och hantverkare har alla flera års erfarenhet inom trapphusmålning!

Renovering av Fönster

Under våra år i branschen har vi utvecklat en mycket god förmåga att renovera fönster med känsla för fastigheter!

Slipa & Polera Golv

Vi tar oss an alla golv med samma fingertoppskänsla och bevarar golvets ursprungliga karaktär!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Frågor eller funderingar kring trapphus? Vi väntar på ditt samtal

  Vet du precis vad du vill ha eller vill du ha hjälp på vägen? Vi står redo att hjälpa dig vart du än befinner dig i processen. Oavsett om du har frågor om materialval eller andra praktiska funderingar har vi kunskapen som kan hjälpa dig vidare. Kom ihåg: att ta emot en offert från oss är alltid gratis, och du förbinder dig inte till något. Du tar ställning till vårt kostnadsförslag i lugn och ro, och om du väljer oss för uppdraget så startar vi närhelst det passar bäst. Välkommen!.

  Allt inom Trapphusrenovering & Fastighetsskötsel i Stockholm Fastighetsservice enligt dina önskemål - Hör av dig idag för ett gratis prisförslag!

  Ett tryggt renoveringsföretag i Stockholm

  Vi är ett tryggt och säkert alternativ för dina trapphusrenoveringar. På våra arbetsplatser lägger vi stor vikt vid att påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt när det gäller buller, damm och så vidare. Säkerhet är A och O. Som väletablerad firma med många år i branschen har vi F-skattsedel, sund ekonomi och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. Du kan i och med det känna dig säker på att projektet kommer att avslutas. Dessutom tillämpar vi nöjd kundgarant. Det betyder att vi inte ser en trapphusrenovering som avslutad förrän du har godkänt resultatet.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi kontaktade företaget för en totalrenovering av vårt trapphus till föreningen i Sundbyberg. Mycket trevliga, hjälpsamma och proffsiga. De var enkla att kommunicera med och åtgärdade alla småproblem som uppkom under renoveringen utan problem! Jättenöjda!

   BRF, Sundbyberg

   Vi anlitade dessa för att slipa och polera vårt marmorgolv till vårt 5-plans hyreshus i Vasastan. Rimlig prislapp och tydlig offert vilket vi uppskattade. Vi är jätte nöjda med golvslipningen och kände att det var proffsigt bemötande från första kontakten! Rekommenderas!

   Fastighetsägare, Vasastan

   Vår BRF behövde hjälp med en renovering av 20+ fönster i vårt trapphus i Hjorthagen. Hög kunskap och service genom hela projektet! Vi kommer anlita detta företag igen om det finns behov av fastighetsskötsel. Riktigt bra resultat! Rekommenderar!

   Styrelsen, Hjorthagen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare så som fastighetsägare och BRF:er

   Kontor

   Vår renoveringsfirma har många års erfarenhet inom snickeri & måleri till kontor & företag. Våra hantverkare hjälper er även gärna med frågor kring renovering.

   Fastighetsägare

   Om du är en fastighetsägare som behöver renovera er fastighet eller trapphus så kan vi hjälpa dig. Våra fastighetsskötare har hjälpt över 100+ nöjda kunder!

   Bostadsrättförening

   Vår expertis ligger vid är trapphusrenovering och fastighetsskötsel till BRF:ER! Ta kontakt med oss för ett gratis prisförslag & konsultation idag!

   Företag

   Söker ni en samarbetspartner inom trapphusrenovering i Stockholm? Kontakta oss gärna så kan vi se hur vi kan samarbeta i framtiden!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

   Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

   Govlslipning Kontor. Norrmalm

   Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

   Fastighetsservice BRF. Östermalm

   Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här