Kontakta oss för Renovering av Trapphus i Stockholm

Ska ni renovera ert trapphus? När du anlitar oss kan du räkna med att få en skräddarsydd lösning som stärker intrycket av din trappuppgång. Vi är lyhörda för våra kunders krav samtidigt som vi har en välutvecklad känsla för vilka material och arbetsmetoder som fungerar för olika sammanhang. Detta gäller oavsett om det handlar om en gammal eller ny trappuppgång. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Målning av Trapphus

Våra duktiga målare och hantverkare har alla flera års erfarenhet inom trapphusmålning!

Renovering av Fönster

Under våra år i branschen har vi utvecklat en mycket god förmåga att renovera fönster med känsla för fastigheter!

Slipa & Polera Golv

Vi tar oss an alla golv med samma fingertoppskänsla och bevarar golvets ursprungliga karaktär!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Frågor eller funderingar kring trapphus? Vi väntar på ditt samtal

Vet du precis vad du vill ha eller vill du ha hjälp på vägen? Vi står redo att hjälpa dig vart du än befinner dig i processen. Oavsett om du har frågor om materialval eller andra praktiska funderingar har vi kunskapen som kan hjälpa dig vidare. Kom ihåg: att ta emot en offert från oss är alltid gratis, och du förbinder dig inte till något. Du tar ställning till vårt kostnadsförslag i lugn och ro, och om du väljer oss för uppdraget så startar vi närhelst det passar bäst. Välkommen!.

Allt inom Trapphusrenovering & Fastighetsskötsel i Stockholm Fastighetsservice enligt dina önskemål - Hör av dig idag för ett gratis prisförslag!

Ett tryggt renoveringsföretag i Stockholm

Vi är ett tryggt och säkert alternativ för dina trapphusrenoveringar. På våra arbetsplatser lägger vi stor vikt vid att påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt när det gäller buller, damm och så vidare. Säkerhet är A och O. Som väletablerad firma med många år i branschen har vi F-skattsedel, sund ekonomi och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. Du kan i och med det känna dig säker på att projektet kommer att avslutas. Dessutom tillämpar vi nöjd kundgarant. Det betyder att vi inte ser en trapphusrenovering som avslutad förrän du har godkänt resultatet.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@renovering-trapphus.se

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenovering i Stockholm

Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön – särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra referensprojekt i Stockholm

Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

Govlslipning Kontor. Norrmalm

Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

Fastighetsservice BRF. Östermalm

Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@renovering-trapphus.se

Offert? Klicka här