Trapphusrenovering i Göteborg, Västra Götaland

Som fastighetsägare har du ett ansvar att se till att trapphuset och entrén och andra gemensamma ytor är säkra och trivsamma. Vårt team av erfarna och skickliga hantverkare och målare är redo att rusta upp ditt trapphus enligt dina önskemål.

Renovera & Måla Trapphus

– Vi målar om och reparerar trapphuset. Kontakta oss idag.

Byta Dörrar & Renovera Fönster

– Vi installerar nya fönster & dörrar, inklusive säkerhetsdörrar.

Golvslipning- & Polering

– Vi slipar och polerar golven i trapphuset.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera Trapphus i Göteborg, Västergötaland Kontakta oss om du vill få ett gratis kostnadsförslag för din renovering !

  Tjänster för alla fastighetstyper i Göteborg 

  Vi har mångårig erfarenhet av att renovera innergårdar, entréer och trapphus i hyreshus , bostadsrättsföreningar, kontor, villor och flerfamiljshus. Typiska tjänster inkluderar:

  • Trapphusmålning
  • Fönsterrenovering
  • Slipa & polera golv
  • Installera säkerhetsdörr
  • Belysning
  • Laga trappsteg
  • Ventilation & akustik
  • Brandskyddsåtgärder

  Skapa ett säkert trapphus med oss som totalentreprenör

  Säkerheten är A och O för vår behöriga byggfirma. Vi tar fram lösningar som inkluderar brandskyddsåtgärder och ser till att alla delar av trappuppgången och entrén uppfyller rådande säkerhetskrav. Du som kund kan känna dig trygg med att vi ser till att trapphuset är säkert för både besökare och boende. När du anlitar oss som totalentreprenör ombesörjer vi alla steg i byggprocessen och ser till att du får ditt resultat som du önskar oavsett om det gäller en nybyggnation, mindre lagningar eller en totalrenovering.

  Få en fri offert för trapphusrenoveringar i Västra Götaland

  Priset är en viktig faktor för många av våra kunder och därför är vi transparenta med hur mycket det kostar att anlita oss. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdraget för att minska arbetskostnaden. Vi utför arbeten i många olika orter i västra Götaland, bland annat i Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här