Renovera & Måla Trapphus i Uppsala

Har du ett trapphus i Uppsala som är i behov av en ommålning? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är ett väletablerat företag i bygg- och renoveringsbranschen som kan se tillbaka på många lyckade kundprojekt. Om du kontaktar oss med en förfrågan återkopplar vi med en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Trapphusrenovering

Har du ett trapphus i Uppsala som är i behov av en renovering? Kontakta oss idag!

Trapphusmålning

Många års erfarenhet av trapphusmålning åt företag, fastighetsägare & BRF:er

Golvslipning

Vi utför golvslipning av skiffer, marmor, kalksten och granit m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med Måla eller Renovera ert Trapphus i Uppsala? Vi utför trapphusmålning till BRF:er, fastighetsägare och fastighetsägare!

  Trapphusrenovering i Uppsala med omnejd

  Söker ni en renoveringsfirma i Uppsala för att renovera ert Trapphus? Våra duktiga målare och hantverkare har alla flera års erfarenhet. Det har gett oss kunskaper i att veta vilken typ av färg som passar för vilken typ av underlag. Rätt färg ger ett beständigt resultat som kräver lite underhåll och ger en lyster som skapar en känsla av lyx.

  Vi målar trapphus åt alla slags kunder i alla typer av fastigheter

  Vi har under våra många år i branschen målat trapphus framför allt åt bostadsrättsföreningar och i flerbostadshus men också i hyresfastigheter, kontorsfastigheter, kommersiella fastigheter, industrianläggningar och mycket annat. Till våra tidigare kunder räknar vi med andra ord fastighetsägare, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Vill du ta del av omdömen från våra tidigare kunder innan du bestämmer dig? Fråga oss bara om referenser.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Medlare

   Nummer: 08-124 11 471
   Mail: offert@renovering-trapphus.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid trapphusrenoveringar

   Ökar husets värde av en trapphusrenovering?

   Trapphusrenovering är enligt flera mäklare den största anledningen till att en fastighet ökar i värde. Det första en kund eller besökare ser är trapphuset och om det är renoverat och snyggt så blir fastigheten mer spännande. Sedan ökar det avsevärt alla boendes välmående vilket i sin tur ökar värdet!

   Kan du använda ROT-avdraget för en trapphusrenovering?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas för att sänka kostnaden av olika hushållsnära tjänster. Om du kan utnyttja det kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Vad krävs för att du ska kunna dra nytta av ROT? Först och främst att arbetet du vill att vi ska utföra sker i anslutning till din privatägda bostad. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att kontrollera att du kan få det. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Bevarar ni trapphusets karaktär vid renovering?

   När vi renoverar trapphus tar vi förstås först och främst hänsyn till dina önskemål. Vår utgångspunkt är mestadels att bevara särarten i de trappuppgångar vi jobbar i, det vill säga att bibehålla ursprungsmiljön - särskilt om det handlar om gamla trapphus. Vårt miljömedvetenhet sträcker sig dock också till miljön vid alla delar. Vi strävar alltid efter att i möjligaste mån jobba med material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

   Hur mycket kostar en trapphusrenovering?

   Hur långt är ett snöre? Det är svårt att säga exakt vad en trapphusrenovering kostar då det beror på flera faktorer så som storlek och vad ni vill renovera. Sedan kan ni vilja bevara fastighetens ursprungliga karaktär vilket kan leda till finsnickeri. Om ni vill veta mer exakt vad det kan kosta så kommer vi gärna förbi och kikar på fastigheten!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Medlare

    Nummer: 08-124 11 471
    Mail: offert@renovering-trapphus.se

    Offert? Klicka här